Over Ook leuk

Ook Leuk is een rubriek waarin activiteiten vermeld worden die Felix & Sofie op een of andere manier interessant genoeg vinden om door te geven aan hun publiek. In het algemeen zijn dat activiteiten, die inhoudelijk verwant zijn met de programma's van Felix & Sofie: debatten, interviews, symposia, lezingen enz. die op filosofie betrekking hebben, of zich op het snijvlak van filosofie en maatschappij bevinden.

De redactie van Felix & Sofie bepaalt wat 'Ook Leuk' is, en daarmee vermeldenswaardig. Niet leuk zijn in ieder geval al die activiteiten, die weliswaar het woord filosofie gebruiken, maar uiteindelijk slechts occultisme, esoterisme en andere new age verschijnselen betreffen. Maar evengoed zijn 'bedrijfsfilosofieën' niet leuk.

Hoewel Felix & Sofie de grootste zorg besteden aan de accuraatheid van de gegevens in de Ook Leuk rubriek, kan het wezen dat er zo nu en dan onjuiste of verouderde informatie staat vermeld. Felix & Sofie aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit de in deze rubriek opgenomen informatie.

Zelf iets aankondigen

Mocht je het idee hebben dat je een activiteit hebt die past in de Ook Leuk-rubriek, maar staat deze nog niet vermeld, dan kun je deze zelf doorgeven via het formulier dat je hier vindt.

Brede verspreiding

De informatie in de Ook Leuk rubriek komt niet alleen op deze site terecht maar wordt ook doorgegeven via:

  1. De maandelijkse mailing van Felix & Sofie (naar ca 2000 mensen). Verzending in de regel aan het begin van iedere maand.
  2. Het agenda-abonnement, waarmee je alle aankondigingen in Ook Leuk automatisch in je electronische agenda kunt laten zetten en bijwerken (wat werkt in iCal, maar nog niet in Outlook).
  3. De RSS-feed van de Ook Leuk agenda
  4. Boekgrrls
  5. Filosofie pagina Van Boven

Ook Leuk op je eigen website

Je kunt de agenda-informatie van de Ook Leuk rubriek ook gratis in je eigen site opnemen. Meer informatie vind je hier.